Beste klant,
Uw persoonlijke gegevens worden enkel door ons gebruikt voor archief en niet doorgegeven voor commerciële doeleinden.
x sluit bericht

Trust Hotel & Toffice co-working
...

TRUST Hotel: Genieten - Slapen

Welkom in Trust Hotel, uw thuishaven Linkeroever. Trust Hotel biedt luxueuze kamers en studio’s met gratis Wifi, parking en ontbijt. Het hotel bevindt zich in Verrebroek, Beveren, het hartje van Linkeroever. Het splinternieuwe Trust Hotel is het ideale zakenhotel voor reizigers die op zoek zijn naar comfort, rust en kwaliteit.

Alle kamers zijn uitgerust met een eigen badkamer met douche, flatscreen TV en luxe bedden. De studio’s hebben een eigen terras. In de Trust Lounge kan iedereen terecht voor een hapje en een drankje of om te relaxen. Bij goed weer kan dit op het dakterras. Trust Hotel ligt net aan de rand van Antwerpen, op de E34 naar de Belgische kust, vlakbij de ring rond Antwerpen en de E17 naar Gent. Er is eveneens een zakencentrum; Toffice Coworking Space. Het hotel werd gebouwd in 2017.

Welkom in Trust hotel! Genieten – Slapen.


Ontdek de kamers

TOFFICE: NET - WERKEN

Toffice is uw thuishaven op Linkeroever op het gebied van coworking space, vergaderen en netwerken. Relax op één van onze flexibele werkplekken. Wij bieden alle nodige comfort om productief te werken, effectief te vergaderen en die ene afspraak tot een succesvol einde te brengen. Toffice coworking space heeft een hedendaags interieur, moderne werkplekken en een zeer leuke vergaderzaal. De allergrootste troef is met stip de ligging. Vermijd de vele files naar de grote stad en vergader, werk en spreek af aan de rand van Antwerpen. Op die manier bespaart u zich heel wat tijd. Daarnaast zijn alle mogelijke catering arrangementen mogelijk; van broodjes of soep tot leuke ontbijtformules en koffiebreaks met lekkere versnaperingen. Een nachtje verblijven is eveneens mogelijk in het hotel boven de coworking space; Trust Hotel

Openingsuren: 8u30 - 20u30


Ontdek onze faciliteiten
...